Coaching


In een oriëntatiegesprek kijken we samen naar wat er speelt en wat er aandacht vraagt.
We overleggen in deze eerste ontmoeting wat het meest lijkt aan te sluiten bij jou als persoon/gezin.

We kunnen met coaching mooie stappen zetten, maar er kan ook de wens zijn om oude patronen, overtuigingen en littekens te helen. Of misschien wil je de kracht van het vuur ervaren, individueel of met een eigen groep.
Wat er ook nodig is, we vliegen het aan zoals jullie het wensen.

Ieder mens is uniek, ieder traject is uniek.
Ik werk ervaringsgericht en doordat jij je eigen kracht, mogelijkheden en grenzen zelf gaat ontdekken, wordt het echt van jou en integreer je het als vanzelf in je leven.

“Samen met jou heeft ze haar eigen kracht ontdekt. En die benut ze nu! Haar zelfvertrouwen is zó gegroeid.  Dat heeft indruk gemaakt!”

Na het gesprek maak ik bij kinderen/jongeren een specifiek voorstel op maat. Het kan bijvoorbeeld om een korte en bondige vraag gaan, of om een vraag die meer tijd, ruimte en aandacht vraagt. Ik maak het voorstel zo dat we de ruimte hebben om te kunnen doen wat we nodig hebben om bij het gewenste resultaat te komen.

Met zachte kracht weet je precies te raken wat nodig is.

Zodra het voorstel tot overeenstemming is gekomen kunnen we starten en maken we er samen een mooie tijd van. Want jezelf beter leren kennen en weten dat je zoveel mooie eigenschappen en mogelijkheden hebt, dat vergeet je nooit meer!