Healing

Healing is bij Samenop een Sjamanistische wijze om jezelf weer te verbinden met je natuurlijke staat van zijn.

Tijdens je leven ontstaan er inprentingen die je je hele leven met je meeneemt. Vaak kun je ze herkennen aan patronen/overtuigingen die de rode draad in je leven lijken te zijn. Denk maar eens aan uitspraken die je doet. Of dat je bij een gebeurtenis een patroon ontdekt “Gaan we weer” en tegelijkertijd heb je geen idee hoe het anders zou kunnen.
Eigenlijk merk je dat het je belemmert en het jouw vrijheid ontneemt, maar je kunt er niet de vinger opleggen.

Misschien herken je gedrag van jezelf dat je niet begrijpt, waar je zat van bent, of wat heel diep lijkt te zitten, maar waar je niet bij te lijkt te kunnen komen. Gedrag ontstaat als reactie op je omgeving. Dit gedrag kan al bij jouw conceptie zijn ontstaan. Hoe dieper de kwetsuur, hoe meer overlevingsmechanisme er is ontstaan. Je wilt pijn vermijden en stelt je gedrag bij om te overleven. Zo ontstaan er patronen en stel je je overtuigingen bij. Alsof je verhardt, een pantserlaagje opbouwt om niet meer zo gekwetst te worden. Op zich een mooi systeem, geniaal eigenlijk.
Het nadeel is dat het leven dan ‘hard werken’ kan worden. Je richt de aandacht op het vermijden. Als je verwelkomt wat er is, is je ziel heel goed in staat om te helen. Zo kun je met vertrouwen in het leven te staan. Er is meer overzicht en je word je bewuster van je keus waar jij je aandacht op richt. Dat is een heel andere energie!
Issues die je in gedachten heel groot maakt, blijken een stuk minder belangrijk dan aanvankelijk leek. Het verhaal van ‘lijden’, wat we zelf om gebeurtenissen vormen en volhouden, blijkt niet meer geladen met negatieve energie. En dat biedt heel andere mogelijkheden.

Ik had de laatste tijd erg moeite om hem dicht bij me te laten… kon hem soms gewoon niet om me heen hebben (voelde erg naar!).  Het leek een beetje op de manier waarop mijn moeder mij niet goed om me heen kon hebben. Na de illuminatie is dat dus heel anders…. alsof ik hem met andere ogen zie… soort van opnieuw verliefd. Er is dus iets heel moois geshift waar ik heel blij mee ben.

Healing vindt plaats door middel van illumineren. We gaan een energetisch proces in waarin de zware energie kan shiften naar lichte energie. Je maakt een reis naar je ware zelf.
Tijdens een sessie stemmen we samen af waar je naar wilt kijken. Je voelt dat je lichaam precies resoneert waar er aandacht nodig is.
Een sessie duurt één tot anderhalf uur en daarin kijken we daar dat wat zich aandient.

Je ziel herkent haar natuurlijke staat van zijn wat maakt dat jouw natuurlijk balans zich kan herstellen. Ieder mens, iedere ziel, iedere ervaring is anders.

Alsof ik de jackpot heb gewonnen, er vallen zoveel kwartjes!

 

Vanaf de periode bekent was dat ze darmkanker had, heeft ze dit met je besproken. Je was op de hoogte en wandelde langs de zijlijn mee. Je gaf haar steun en adviezen.. (mooie stenen) die haar tot op de dag van vandaag kracht geven.

Tijdens de ziekenhuisperiode werd ze enkele dagen na de operatie steeds zieker tot letterlijk doodziek! In de dagen dat ze zo ziek was ben jij een enorme steun voor haar geweest. Je kon regelmatig op haar afstemmen en haar aanvoelen. De enorme angst kon je voor haar enigszins wegnemen door haar via app  of via mij te ondersteunen “Je angst en gevoelens meegeven aan de jaguar”.
Haar voeten vasthouden, zodat ze het gevoel had dat ze grond onder haar voeten had.

Na een spoedoperatie lag ze op de intensive care. Ook daar kon ik je op verzoek van haar laten weten hoe ze zich voelde. Als je aangaf dat je voor haar ging zitten en op haar ging afstemmen, dan kon ik dit meteen merken aan haar. Er kwam een bepaalde rust over haar en in die rust kon ze beter haar angsten los laten, want daartegen vechten koste, zoals jij zei, teveel energie.

Je bent voor ons van onschatbare waarde geweest. Ik vind het tot op de dag van vandaag zo geweldig en zo mooi dat jij op afstand zo aanwezig kan zijn, en verlichting kan geven op de momenten dat het echt nodig was.

 

Gun jij het jezelf om onnodige ballast om te zetten en te genieten van het leven met al haar facetten?
Ik heet je van harte welkom om samen te kijken hoe jij thuis kunt komen bij jezelf.